Linda Sky: Létezés téren-időn át
Eredeti ár: 2.990 Ft
Kedvezmény -25%
Fogyasztói ár: 2.250 Ft

2019. május, 192 oldal

Elgondolkodott már az időutazás és a párhuzamos dimenziók lehetőségén? Elfogadja, hogy a szeretet energiája megváltoztathatja az egyének, közösségek, a bolygó életét és jövőjét?
A könyv olyan aspektusát mutatja be a fantasy világának, melyben a gondolatátvitel dominál. Nyolc fiatal egy számukra idegen, vad és ijesztő környezetbe kerül, azonban hamar ráébrednek, hogy ott a szeretet energiája ural mindent. Megismerik és alkalmazkodnak, elfogadják a kapott lehetőségeket.
A könyv kikapcsolódást nyújthat mindazoknak, akik szívesen játszanak el a telepatikus kommunikáció lehetőségével, valamint a reinkarnáció gondolatával.

„– Miért utasítasz el valamit csupán azért, mert te magad még nem tapasztaltad meg? Gondolkozz egy kicsit, több mint huszonnégy órája egy olyan helyen vagyunk, amelyet egyikünk sem ismer. Fogalmunk sincs, földrajzilag hol lehetünk, és hogyan kerültünk ide. Én pedig rögtön megtaláltalak benneteket, nem kellett keresgélnem. A barlangot sem a véletlennek köszönhetjük, arról is telepatikus kommunikáció útján szereztem tudomást. Tehát, vagy egy különleges képességem került napvilágra ebben a környezetben, vagy azok, akik miatt itt vagyunk, csináltak velem valamit. Ne kérdezd, mit, fogalmam sincs, de akár így, akár úgy, igenis tudok kommunikálni a gondolat erejével.”