Nincs kép beállítva
Dunai Ede: Mesterfokon
Aktuális ár: 4.900 Ft

2024. június, 184 oldal

Különleges könyv kerülhet a kedves Olvasó kezébe, ugyanis a szerzőt és a főszereplőt is Dunai Edének hívják. A lebilincselő életrajzi regényt az immár tizenkét kötetes, népszerű író, ifjabb Dunai Ede a saját édesapjáról, a hetvenes évek újpesti aranycsapatának egyik legfontosabb láncszeméről, a megbízhatóság szobráról, Dunai III Edéről írta.
A kötetből többek között kiderül, hogy miként kerülhetett be egy hétköznapi óbudai srác a világklasszisokkal teletűzdelt Újpesti Dózsába, hogy aztán tizenöt szezonon át szinte egyetlen percet se hiányozzon, kilenc(!) aranyérmet nyerve. Azt is megtudhatjuk, hogy ennek ellenére miért csupán tizenkétszer volt válogatott. Eközben bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögötti eseményekbe, soha nem hallott történetek segítségével megismerhetjük az olimpiai ezüstérmes futballista civil életét is.
A huszonegy érdekfeszítő fejezetben megelevenednek az emlékezetes mérkőzések, újra pályára lépnek a zseniális labdarúgók, ismét a lelátón tombolnak a szenvedélyes szurkolók, hogy egyszer vidám és szórakoztató, másszor szomorú és szívbe markoló események főszereplői lehessenek.
IZGALOM, DRÁMA, HUMOR ÉS SZENVEDÉLY
MINDEZ EGY KÖNYVBEN
MESTERFOKON