Nincs kép beállítva
Flóra Judit Tormási Pamuk: Bajo las estrellas
Eredeti ár: 2.650 Ft
Kedvezmény -21%
Aktuális ár: 2.100 Ft

30 napon belüli legalacsonyabb ár 2100 Ft

2021. december, 140 oldal, spanyol nyelvű ifjúsági regény

E spanyol nyelvű regény lehetőséget ad arra, hogy az olvasók megismerhessék a katalán kultúrát, illetve a magyar kultúrába is betekintést nyújt egy kiskamasz szemszögéből, aki Barcelonába költözött négy évre, és ott cseperedett 11 éves lányból 15 esztendős kamasszá.

***

En mi infancia yo no he sido nada más que una gota en un río. Una gota que fluye permanentemente hasta que desemboca en el mar… pero yo no estaba conforme con eso. Yo no quería ser solamente una gota. Yo quería ser el río. Esto me hizo pedirles a mis padres que nos mudáramos al extranjero y así tuve la posibilidad de conocer Cataluña de cabo a rabo. Mi historia trata sobre los años que pasé allí y del tránsito hacia la adolescencia. Al principio ni siquiera me podía imaginar de las aventuras que me iban esperar allí.

Gyermekkoromban nem voltam más, mint egy csepp a folyóban, egy folyóban, amely megállás nélkül folyik, amíg a tengerbe torkollik, de ezzel nem voltam megelégedve. Nem akartam csak egy csepp lenni. A folyó akartam lenni. Ezért kértem meg a szüleimet, hogy költözzünk külföldre, és így ismerhettem meg Katalóniát teljes valójában. A történetem erről a négy évről szól, amely során gyermekből kamasszá cseperedtem. A kezdetekben el sem tudtam képzelni, milyen kalandok várnak majd ott rám.