Nincs kép beállítva
Varga Balázs: Peren kívül
Eredeti ár: 3.600 Ft
Kedvezmény -22%
Fogyasztói ár: 2.800 Ft

2021. augusztus, 280 oldal

Milyen a tökéletes gyilkosság? Egy aprólékosan megtervezett, körültekintően előkészített, hidegvérrel kivitelezett, hibátlan, profi munka. Többé-kevésbé pont az ellenkezője annak, amit Szabó Ádám egy rosszul sikerült pásztoróra után nem sokkal, fél üveg bor és némi Sildenafil hatása alatt, hirtelen felindulásból elkövet.
Az áldozat László Tamás, egy sunyi kis gazember. Aligha van, aki nála jobban megérdemelte volna, hogy eltegyék láb alól. Azonban Szabó tisztában van vele, hogy a bíróságon, ahol mindenki a paragrafusok meg a jogi csűrés-csavarás bűvöletében él, ezt a körülményt korántsem értékelnék úgy, ahogy azt kellene. Így aztán megpróbálja eltüntetni a holttestet, amit pechére egy traktor kiforgat végsőnek szánt nyughelyéből. A hajsza pedig elkezdődik. Az egyik oldalon a nyomozók, a másikon Szabó és az ő menő ügyvédje. Mert Szabó megtanulta: kurván, ügyvéden nem szabad spórolni. A nyomok közben olyan izgalmas helyekre vezetnek, mint Csepel vagy a Lőrinc Center parkolója. Bizony!
Végre egy krimi, ami nem a szokványos, agyoncsépelt tájakon játszódik, mint a zord Skandinávia vagy valami romantikus, trópusi sziget, hanem egy új, eddig ismeretlen világot tár fel előttünk. Tovább növelve az amúgy is lebilincselő történet élvezeti értékét.