Nincs kép beállítva
Vági Kornél: Az AS Roma legjobb 100 labdarúgója - A király, a kalóz, a pék és a többiek…
Eredeti ár: 3.800 Ft
Kedvezmény -18%
Aktuális ár: 3.100 Ft

30 napon belüli legalacsonyabb ár 3100 Ft

2022. október, 208 oldal, 100 db fekete-fehér kép

A kötetben a rendkívül gazdag történelmű olasz fővárosi csapat, az AS Roma 100 kiváló játékosa kerül bemutatásra a klub 1927-es alapításától napjainkig.

A régi idők mesebeli hőseitől, az 1980-as évek aranykorának meghatározó alakjain át, egészen a 21. század bajnokcsapatának kiemelkedő tagjaiig minden korszakból feltűnik több kivételes egyéniség, akik meghatározták az együttes múltját, jelenét és jövőjét.

A mai kor emberének természetesen Francesco Totti az első, aki eszébe jut a Romáról, és ez rendben is van így. Ezzel együtt a könyv bebizonyítja, hogy a Roma nem csupán Totti. Minden korszaknak megvoltak a maga legjobbjai, kivételes adottságú zsenijei, közönségkedvencei, legyen szó kapusról, hátvédről, középpályásról vagy éppen támadóról. Ferraris IV, Bernardini, Ancelotti, Giannini vagy Batistuta csak néhány név azok közül, akik nemcsak megfordultak az olasz fővárosban, hanem kitörölhetetlen nyomot is hagytak maguk után.

Az olasz dominancia mellett nem hiányoznak az európai, dél-amerikai, ázsiai és afrikai klasszisok sem, ráadásul Nyers István révén hazánk is képviselteti magát a legjobbak között.