Körmendy Károly: Keleti kalandok
Eredeti ár: 2.390 Ft
Kedvezmény -25%
Fogyasztói ár: 1.800 Ft

A 2017-es Ünnpei Könyvhét újdonsága

A Keleti kalandokban együtt van a krimi, szerelem és sok-sok egzotikus élmény.
A főszereplő, András, az USA-ban éli megszokott, nyugdíjas életét, amikor megbízást kap egy magyar gyógyszercégtől, hogy a rákellenes találmányának ügyében utazzon Tokióba, mert egy japán versenytársuk tevékenysége mögött csalást sejtenek.
Vajon Andrásnak sikerül teljesíteni a tokiói küldetést? Be tudja bizonyítani a magyar szabadalom elsőbbségét? Ki az, aki lehallgatja a telefonját? Mit jelent a japán tárgyalópartnerek mosolya? Mi lapul a metrón bóbiskoló utas aktatáskájában? És vajon mit kezdjen azzal, hogy a csinos, fiatal, japán asszisztensnője egyre jobban belehabarodik?
Mialatt a kérdésekre választ kapunk, bepillantást nyerünk Japán titokzatos világába: szó esik a szokásokról, a táj hangulatáról, a gésákról, a szusiról, a történelemről, a golfról és a lakáskultúráról is.
A Keleten ébred a nap című történetben András egy távol-keleti luxushajózáson vesz részt. Miközben rácsodálkozik Szingapúr, Malajzia, Vietnám és Ceylon varázslatos természeti szépségeire, az utazása meglepő fordulatot hoz: fény derül a főhős és az egyik utastársa közötti titokzatos vonzalom okára.