Nincs kép beállítva
Koch Beatrix: Végállomás: Svájc
Eredeti ár: 3.900 Ft
Kedvezmény -10%
Aktuális ár: 3.500 Ft

30 napon belüli legalacsonyabb ár 3500 Ft

2021. június, 208 oldal, színes képmelléklettel

Emigrálási útikönyv

A 2012-es évben a gazdasági válság még világszerte éreztette a hatását, Magyarországon pedig, különösen az építőipari szektorban, az átlagosnál is rosszabb volt a helyzet.
Szerettem volna külföldön, a magyarországihoz hasonló munkakörben, de jobb feltételek mellett munkát találni. Számtalan állást megpályáztam Dániában, Németországban és Ausztriában, de egyetlen pozitív válasz sem érkezett. A fordulópontot az jelentette, amikor egy fiatal magyar építész házaspárról hallottam, akik Zürichben éltek és dolgoztak. Rákerestem a városra. Ahogy megláttam a képeket a folyóval, a tóval, a varázslatos középkori házakkal, a hegyekkel övezett tájjal, azonnal tudtam, hogy megtaláltam a helyet, ahol élni szeretnék.
A saját és családom történetén keresztül mesélem el svájci emigrációnk történetét és mindazt, amit a közel nyolcéves svájci életünk alatt megtapasztaltunk.
Mivel sokan kíváncsiak a svájci hétköznapok gyakorlati részeire is, ezért a könyv végén elhelyeztem egy útmutatót, amelyben részletes információk találhatók.
Ha nekem sikerült, másoknak is ugyanúgy sikerülhet!
A szerző