A kiadó újdonságai

Az Ünnepi Könyvhét idén elmarad. Hogy ne maradjanak az Olvasók könyv nélkül, kiadónk augusztus végén, szeptember elején több új kiadvánnyal jelentkezik.

Már kapható Kondricz Péter Szerelem a Boko Haram árnyékában című izgalmas, romantikus könyve. Mindenkinek ajánljuk ezt a kiadványt, akiket érdekel Nyugat-Afrika lenyűgöző, egzotikus világa, amelyről a rendkívül izgalmas, a valóság és fikció között lebegő regény mesél.

Szintén a boltokban van már Timár Gábor Versorgia című kötete. A Szerző ebben a verseskötetében többnyire történelmi témákat dolgoz fel, gyakran humoros szemszögből, vagy éppen erotikus tartalommal megtűzdelve.

Szeptember közepére jelenik meg Végh Attila Mihály Bombatölcsér című könyve. A több szálon futó cselekmény a magyarországi bombázások idején, 1943 áprilisa  és 1944 márciusa között játszódik Budapesten, a Balatonnál és az Alföldön. Az Olvasó számára a történetek eleinte különállóknak tűnhetnek, azonban a szálak a végén összefutnak, és egymásba fonódnak. A főhős a kisember, az ember az embertelenségben.

Ugyancsak szeptemberben lesz kapható Berill Shero Halál a szalonban című krimije. A történet 1939 nyarán játszódik Magyarországon. Kondorossy Miklós tábornok a negyvenedik születésnapját készül megünnepelni a birtokán. Tizenhét főt hívott meg, de miért épp őket választotta? Az izgalmas, egyedi hangulatú könyv végére természetesen minden kiderül.

Az Aposztróf Kiadó oldalán már valamennyi könyv megrendelhető!