2020-as könyvek

2020apo

 


Az új évben már megjelent egy novelláskötet a kiadó gondozásában (Tóth Imre: Gyökerek), és készülnek további kiadványok is.

Kezdjük a verseskötetekkel!
Kiss-Teleki Rita neve már ismerős lehet, hiszen a most készülő Százfényű vagy című kötete nem az első a magyar könyvpiacon. Várható megjelenés márciusban.
Ambrus József Egyedül Európában című kötete az Ünnepi Könyvhétre jelenik majd meg.
Egy nagyon fiatal, tehetséges művész, Kristensen Júlia első verseskötete március végén lesz elérhető, Festett állapotok címmel.

A kiadó ebben az évben is megjelentet egy Greta May könyvet. A szerzőnő ezúttal romantikus kalandregénnyel jelentkezik. Gonosznak hittelek. A fordulatos, izgalmas történet minden bizonnyal felkelti az érdeklődők figyelmét.
Egy merőben más hangulatba, a múlt század elejére viszi el az Olvasót Berill Shero krimije, amelynek címe Halál a szalonban.

Bárányok lázadása. A gondolkodó ember egész filozófiai bizonytalansága benne van ebben a fölöttébb szórakoztató könyvben, amelynek írója Thomas Z. Marshall.

Tormási Flóra Judit regénye, Édes Almám, röviden fogalmazva a szeretetről szól. A 14-18 éves korosztályt célozza meg elsősorban, de a felnőtteknek is tanulságos történet.

Andy T. Miller: Areán – Magam vagyok a tűz. Misztikus történet egy 16 éves lányról, aki földöntúli képességekkel rendelkezik.

A végére hagytam a focikedvelőknek szóló könyvet. Dunai Ede ezúttal ismét egy, vagyis kettő legendát mutat be: Tóth Zoltánt – a kiváló kapust – és édesapját, a szintén kiváló hálóőrt, Tóth Györgyöt. Elképesztő sztorikra készüljenek az Olvasók!

2020-ban is keresse az Aposztróf Kiadó könyveit!

www.aposztrof.hu