Para ellen Paraputty

Török Szilvi új könyve a felnőttekhez szól, a gyermeknevelés mindennapjait szándékozik segíteni.

Egy négygyermekes család élethelyzeteinek kezeléséhez ad ötleteket, figyelve arra is, hogy a különböző korú gyermekek más-más megoldást várnak el. Mindezt sok humorral fűszerezi a szerző, mert hisz abban, hogy a gyermeknevelési para legyőzhető. Ebben segít a Paraputty!

A könyv 2490 forint helyett, most 2000 forintért megrendelhető itt.

Korunk hősei nem Batman, Vasember, Pókember, Hulk, Thor és társaik, hanem az apukák és anyukák. Hogy miért? Embert próbáló helyzetekben kell helytállniuk nap mint nap.
Mi magunk vagyunk szuper sofőrök, szuper séfek, top menedzserek. Továbbá szuper találékonyságot és szuper humorosságot várnak el tőlünk, hogy minden rendben menjen. Hisztizik a kicsi, visszaszól a nagy, sztrájkolnak a középsők? Segítségért kiáltok. És jön Superman? Nem. Ki fogja megoldani a szitut? Én. Hogy csinálom? Magam leszek Superman. Vagy inkább Superwoman. Kinek melyik tetszik. Mit teszek? Sok-sok humorral, kétségbeejtő helyzetekben is derűvel kezelem a problémát, néha hangos szóváltással.
Nem a rózsaszín felhőn ülve, hanem a földön járva elmesélem, milyen az élet Csakagond, Főleg, Fukar, Cudar, Rácsodál és Kikészít háza táján.
Jó szórakozást kívánok!

A szerző