Kereskedelmi repülőgépeket bemutató sorozat

sz m 01

 


Szabó Miklós - önmagát repülésbarátként említi - új könyvével kiadónk sorozatot indít, amelyben a kereskedelmi repülőgépeket mutatja be.

Az első kötetben az Airbus 380-as és az Airbus 350 XWB, vagyis az Airbus legújabb generációs szélestörzsű repülőgépei kerültek górcső alá.

A közel 270 fotóval illusztrált, keménytáblás könyvet 5490 forint helyett itt 4300 forintért megrendelheti

 

A könyv az Airbus két legújabb generációs gépcsaládja fejlesztésének történelmi, olykor politikai vagy katonapolitikai hátterével foglalkozik, az okokkal, amelyek sürgették, késleltették, támogatták vagy hátráltatták az adott repülőgép születését. A szerző igyekezett a lehető legrészletesebben, mégis olvasmányosan az Olvasó elé tárni a különböző típusvariánsokat, azok műszaki ismertetését, különbözőségeit. Háromnézeti rajzok és alapvető műszaki paramétereket összefoglaló táblázatok, valamint közel 270 fotó gazdagítja a kötetet.
Hogy mit várhatnak e könyvtől? Egy izgalmas utazást a repülés történetében, laza stílusban elmesélt sztorikat, emellett korrekt típusismertetőt, amelyhez hasonló mélységű és részletességű mű hazánkban ez idáig nem jelent meg.